perjantai 22. syyskuuta 2017

Sairaalareissu

Onneksi minulla oli tänään aika kirurgini vastaanotolle aamulla, sillä tramalista aiheutuneet vieroitusoireet olivat tehdä minusta todella lopun.. 
En ollut pystynyt syömään/juomaan kahteen vuorokauteen, keho alkoi olla hyvin kuiva ja olo hyvin, hyvin tuskainen... 

Alunperin oli tarkoitus mennä hakemaan vain toinen puudutuspiikki joka lievittäisi leikkausalueen kipua mutta kun kerroin oireistani kirurgi laittoi välittömästi lähetteen vatsan alueen CT- kuvauksiin. Hän halusi varmistaa ettei rajut oireeni liity mihinkään leikkausalueen saumojen pettämiseen tai muuhun vakavampaan. Minut laitettiin tippaan, sain voimakkaampaa pahoinvointilääkettä sekä tramalia joka auttaisi vieroitusoireisiini. Lääkäri kirjoitti uuden tramal-reseptin siksi, että voisi ohjatusti lääkeannosta pikkuhiljaa laskien vieroittaa minut turvallisesti siitä "huumeesta". Yht' äkkinen tramalin lopetus ei todellakaan ollut hyvä ajatus ja huonosti olisi vielä käynyt jos en olisi lääkäriin päässyt!
CT-kuvissa ei näkynyt mitään poikkeavaa, kaikki saumat ym. hyvässä kunnossa, joten sen puoleen kaikki on hyvin. Eli hyvin todennäköisesti oireeni johtuvat vain ja ainoastaan tuosta hemmetin lääkkeestä.😠
Sovin kirurgin kanssa, että JOS minulle vielä nyt viikonlopun aikana tulee voimakasta pahoinvointia enkä pysty juomaan niin pääsen sitten osastolle nesteytykseen.

Tänään saamani hoito auttoivat minut taas jaloilleni, olo on heti paljon parempi ja vieroitusoireet lieventyivät hurjasti. Jospa tää olo tästä nyt pikkuhiljaa alkaisi kohentumaan! 😊👍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti