sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Usko lopussa

Tänään ensimäinen päivä kun EN käynyt puntarilla. Painon jumittaminen turhauttaa jo liikaa joten ei kiinnosta enää nähdä sitä lukemaa.. 
En myöskään jaksa seurata kaloreita, yritän vain syödä 2-3 tunnin välein ja pyrin proteiini ja kuitupitoisiin ruokiin, eiköhän se riitä. 

Kipujakin vielä on. Katsoin kalenterista, että mulla loppuu pian sairaslomakin ja oon edelleen näin kipeä.. Soitin viimeviikolla vatsatautien polille, osastolle ja jopa ensiapupäivystykseen. Joka paikassa vain toitotettiin, että oireeni eivät kuulosta mitenkään huolestuttavilta kun kerran haavat ovat siistit eikä kuumetta ole. Kipu on kuulemma normaalia. En tiedä mitä tai ketä uskoa. Toisaalta luulen, että olen itse aiheuttanut kipujen kovenemisen sillä typerällä liikunta rehkimiselläni koska ennen sitä oloni alkoi olla jo parempi. Toisaalta taas pelkään, että tuolla leikkausalueella on jotakin repeämää tms. kun on näin paljon kipuja vieläkin. Kirurgin tapaaminen on vasta viikon kuluttua ja sinne asti pitäisi odotella. Tämä jatkuva kipu vain syö voimia kamalasti ja alan oikeasti vaipua jo melkoiseen epätoivoon asian suhteen. Alan olla niin väsynyt tähän jo... Pääsenkö koskaan enää nauttimaan kivuttomasta elämästä? 😔

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti