torstai 21. syyskuuta 2017

Vieroitusoireita

Kaikkea sitä pitääkin kärsiä. Ensin kuukauden päivät valtavissa leikkauskivuissa ja nyt kun ne on alkaneet vihdoin helpottamaan niin päätin lopettaa myös kuukauden käytössä olleen tramal kipulääkkeen. Noh itse olin niin hölmö, että tein sen yhtäkkiä, ei hyvä... ei todellakaan hyvä! 

Viimeyönä heräsin aivan järkyttäviin vatsakipuihin ja pahoinvointiin, vessassa ripulilla kolmesti ja huono olo vain jatkuu, palelu jotain ihan käsitämätöntä, olo on flunssainen ja väsynyt. Nesteetkin meinaa pukata ylös, ruokaa ei todellakaan tee mieli. Pahoinvointilääkkeestäkään juuri minkäänlaista apua tähän mielettömään pahoinvointiin. Jos olisin tiennyt millaiset vieroitusoireet tramalista saan, en olisi ikinä käyttänyt niitä ainakaan säännöllisesti.. Olisin sinnitellyt kipuineni vaikka sitten ihan vaan panadolilla.. Nytpä siis tiedän, ei ikinä tota lääkettä enää.. 

Sivuvaikutuksethan olisi varmaan paljon lievemmät JOS olisin tehnyt lopetuksen asteittain niinkuin kuuluu, mutta minä halusin lääkkeistä eroon heti. Ne alkoivat vaikuttaa häiritsevästi mielialaanikin, ahdistus ja masennus voimistui yhtäkkiä ja tunsin jonkinlaista aggressiivisuutta ajoittain. Toivon todella, että nämä oireet helpottaisivat PIAN!!

Soitin sairaalaankin ja sieltä ohjeistivat ottamaan nyt vielä sen isoimman tramal annoksen joka minulle oli määrätty ja juttelisin huomenna kirurgini kanssa miten mut saataisi vierotettua turvallisesti. Mutta päätin, että kun kerta olen jo kohta kaksi vuorokautta ollut ilman tramalia niin en halua aloittaa enää alusta jos oireet ovat vähänkin jo helpottamassa. En halua palata takaisin lähtöruutuun. Olen sitkeästi nyt vain yrittänyt kestää, yrittänyt juoda mahdollisimman paljon etten kuivuisi, koittanut syödäkin pikkusen vaikka pahaa tekee...
toivottavasti kohta helpottais..😞


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti